В България може да създадем бъдеще за мултимилиардерна индустрия. Това каза

...
В България може да създадем бъдеще за мултимилиардерна индустрия. Това каза
Коментари Харесай

Иван Донев: В България може да създадем бъдеще за мултимилиардерна модна индустрия, липсва подкрепа от държавата 

В България може да създадем бъдеще за мултимилиардерна промишленост. Това сподели зa сутрешния блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “ стилният дизайнер Иван Донев.

" Моята концепция с Creative Lab – работилницата, която ще действа тези дни на Международен панаир – Пловдив, е да покажем на новото потомство, че с новите технологии и с помощта на традициите, в България можем да създадем бъдеще. Годишно стилната промишленост в Италия фактурира повече от 90 милиарда евро. България е страна на ишлемарите. Това значи, че в случай че сме провокирали интереса на толкоз доста вложители да дойдат у нас значи, че модата е кадърен бранш в стопанската система и промишлеността на България. Липсва обаче поддръжката от страна на страната ", разяснява дизайнерът.

Донев показа, че в Италия се е родила огромната му обич към модата и призна също по този начин, че най-голямата инвестиция в живота му е образованието, което е получил там.

" В своите изявленията в никакъв случай не укривам, че съм от България, без значение, че представям друга страна. Това се случва даже и с нашите спортисти, които печелят купи и медали за други страни, само че не крият, че с българи. Аз съм един състезател в модата. В момента се стремя да развия Made in Bulgaria и задачата да променим концепцията за това, че в България нищо не се случва. Ние ще променим онази остаряла сентенция за постепенно загряващия български реотан, с цел да покажем, че загряваме доста бързо и сме доста съответни “, изясни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР